Zagovori diplomskih del
V torek 6. 12. 2016 bodo svoja diplomska dela predstavili naslednji študenti:
MARKO MENART: | |||
GASTRONOMSKO KULINARIČNA RAZPOZNAVNOST ROVTARSKE, IDRIJSKE IN LOGAŠKE REGIJE | |||
Podatki o izpitu | Izpitna komisija | ||
Datum: | 6.12.2016 | Predsednik: | Rožica Slavica Ferjančič, univ.dipl.inž.živ.tehnol. |
Program: | Gostinstvo in turizem | Mentor predavatelj: | Jože Zalar, mag.turiz. |
Prostor: | Riklijeva učilnica | Član: | mag. Tadeja Krašna |
Ura: | 13:30 | Mentor v podjetju: | Damijana Žakelj |
NIKA POLJANŠEK: | |||
PROIZVODNJA LOKALNEGA PECIVA NA ŠKOFJELOŠKEM | |||
Podatki o izpitu | Izpitna komisija | ||
Datum: | 6.12.2016 | Predsednik: | Rožica Slavica Ferjančič, univ.dipl.inž.živ.tehnol. |
Program: | Gostinstvo in turizem | Mentor predavatelj: | Jože Zalar, mag.turiz. |
Prostor: | Riklijeva učilnica | Član: | mag. Tadeja Krašna |
Ura: | 14:00 | Mentor v podjetju: | Majda Dolenc |
TJAŠA MAKAROVIČ: | |||
TURISTIČNI PROIZVOD “PO POTEH STAROVERCEV V POSOČJU” | |||
Podatki o izpitu | Izpitna komisija | ||
Datum: | 6.12.2016 | Predsednik: | Jože Zalar, mag.turiz. |
Program: | Gostinstvo in turizem | Mentor predavatelj: | mag. Tadeja Krašna |
Prostor: | Riklijeva učilnica | Član: | Rožica Slavica Ferjančič, univ.dipl.inž.živ.tehnol. |
Ura: | 14:30 | Mentor v podjetju: | Franc Šturm |