Obvestilo – OGS – 1. letnik GT
V okviru predmeta OGS bo v ponedeljek, 9. jan. 2017, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (4. vaja) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria).
Zato bodo predavanje in vaje potekale po naslednjem razporedu:
Predavanje:
8.15. – 9.15: – 1GT1, 1GT2, 1GT5 in 1GT6 – predavalnica 1, Hotel Astoria
Vaje:
9.30 – 11.50: 4. Vaja – 1GT2 in 1GT6 – šolska predavalnica HŠU
12.00 – 14.00: 4. Vaja – 1GT1 in 1GT5 – šolska predavalnica HŠU
– zato začne skupina 1GT2 vaje TGK ob12.00 uri v RU
– zato začne skupina 1GT6 vaje STJ ob12.00 uri v PLR in
Predavanje EKP – (1GT1, 1GT2, 1GT5 in 1GT6 ) začetek ob 14. 15 uri v BLEJSKI PREDAVALNICI.
Prisotnost na predavanju in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!)
Predavateljica:
Rožica S. Ferjančič
Leave a reply