Obvestilo – OGS – 1. letnik GT

V okviru predmeta OGS bo v  ponedeljek, 9. jan. 2017, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (4. vaja) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria).  

Zato bodo predavanje in  vaje potekale po naslednjem razporedu:

Predavanje:

8.15. – 9.15:  – 1GT1, 1GT2, 1GT5 in 1GT6 –  predavalnica 1, Hotel Astoria

Vaje:

9.30 – 11.50:  4. Vaja – 1GT2 in 1GT6 – šolska predavalnica HŠU

12.00 – 14.00: 4. Vaja – 1GT1 in 1GT5 – šolska predavalnica HŠU

 

– zato začne skupina 1GT2 vaje TGK ob12.00 uri v RU

– zato začne skupina 1GT6  vaje STJ ob12.00 uri v PLR in

 

Predavanje EKP – (1GT1, 1GT2, 1GT5 in 1GT6 ) začetek ob 14. 15 uri v BLEJSKI PREDAVALNICI. 

Prisotnost na  predavanju in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!)

 
 
Predavateljica:

Rožica S. Ferjančič

Leave a reply