Obvestilo – OGS

V okviru predmeta OGS bo v petek 12. 12. 2014, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (4. vaja!) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria!) zato bodo vaje potekale po naslednjem urniku …

 

  9.00 – 10.30 4. vaja 1GT2, 1 GT4 šolska predavalnica, HA
10.50 – 12.30 predavanje 1GT1, 1GT2, 1GT3, 1GT4, 1GT5, 1GT6 dvorana 1 – 2, HA
13.00 – 14.30 4. vaja 1GT5, 1 GT6 šolska predavalnica, HA
14.45 – 16.30 4. vaja 1GT1, 1GT3 šolska predavalnica, HA

Prisotnost na vajah in predavanju je obvezna (v študentskih uniformah!)

Leave a reply