Delavnica – Diplomsko delo
Udeležite se delavnice »KAKO KAKOVOSTNO IN UČINKOVITO PRIPRAVITI DIPLOMSKO DELO« ki bo potekala v četrtek, 25. 2. 2016 ob 17.00 uri v Blejski predavalnici.
Read moreUdeležite se delavnice »KAKO KAKOVOSTNO IN UČINKOVITO PRIPRAVITI DIPLOMSKO DELO« ki bo potekala v četrtek, 25. 2. 2016 ob 17.00 uri v Blejski predavalnici.
Read moreKonzultacije pri dr. Boži Grafenauer v torek, 16.2.2016 odpadejo in se nadomestijo v sredo, 17.2.2016 ob 11.00 uri.
Read moreV četrtek, 18. 2. ob 10.50 bo (v času predavanja DTD) je razpisan dodatni rok vodenja po Bledu, za vse tiste, ki na vodenje v času svojega termina iz opravičljivih razlogov niste prišli. Prosim, da se vsi tisti, ki želite opravljati izpit prijavite na moj mail: boza.grafenauer@vgs-bled.si, najkasneje do 15.2.2016. Dodatnega roka do konca
Read moreV sredo, 10. 2. 2016 bo za 1. letnike (1GT5, 1GT6) potekala obvezna ekskurzija Ljubljana. V Grand hotelu Union se na ta dan odvija Slanikova pojedina, kjer kuharski mojstri vsako leto znova navdušujejo z domiselno, izvirno in vrhunsko kulinariko. Tematika: Jedi obarvane slovensko, zeleno in okrog sveta. Zbirno mesto: ob 9.00 uri pri Prešernovem spomeniku, Tromostovje,
Read moreUstni del izpita SOD 1 in SOD 2 bo potekal v četrtek, 4.2., v petek, 5.2. in v torek, 9.2. po naslednjem razporedu:
Read moreV četrtek, 4. 2. 2016 ob 13.15 bosta v Grajski učilnici predstavnika Hotelschool the Hague predstavila možnosti nadaljevanja študija gostinstva in turizma na eni najboljših evropskih hotelskih šol. Vsi zainteresirani vljudno vabljeni!
Read moreV sredo 27.1.2016 odpadejo konzultacije pri predavateljici mag. Emiri Premrov in se nadomestijo v petek 29.1.2016 od 13.00 do 13.45 ure.
Read moreUstni izpit pri predmetu STJ NEJ bo potekal v petek 29.1.2016 po naslednjem razporedu:
Read moreV petek, 22. 1. 2016 bo izpit pri predmetih OGS, GAS in OZP potekal ob 14.30 uri.
Read moreKonzultacije pri predavateljici R.S.Ferjančič v četrtek, 14. 1. 2016 odpadejo in se nadomestijo v petek 15. 1. 2016 od 14.15 do 15.00 ure.
Read more